Centrul Medical Ayurveda

Deutsche Seite

English Page

Ayurveda in Romania

Medici

Consultatii medicale On-Line

Programe tratament

Terapii Ayurveda

Terapia cu Ozon-Oxigen

Produse fitofarmaceutice naturale

Remedii si medicamente

Remedii naturale cu Ozon

Argintul coloidal - antibiotic natural

pH-ul corpului Vitamina C alcalina

Ayurveda Photos

Filme documentare

Carti si Brosuri

Preturi / Preise / Prices

Articole Medicina Holistică

Articole medicale

Blog

Plasticul

Alimentatie

Plante indiene

Activitati

poze din India

Emotional Freedom Technique

Favorite Links

Photoalbum


Remedii naturale cu ozon

1. OZONE GHEE sau OZONE TURMERIC GHEE
Creme din unt clarificat ozonizat    
pret 40 Lei / 100 ml
Untul clarificat (Ghee), utilizat pe scara larga in ayurveda este un mediu absorbant al ozonului chiar mai bun decat uleiurile presate la rece. Centrul Medical Ayurveda Sibiu a combinat pentru prima oara traditia straveche cu cunostintele moderne de medicina holistica, rezultand acest produs de exceptie pentru tratamente si intretinere corporala. Prin aplicarea acestei creme ozonizate, efectul este dublu - prin Ghee pielea este hidratata, tonifiata si elasticizata, untul clarificat fiind foarte nutritiv, iar Ozonul patrunde si trateaza pielea, eliminand toxinele si conferind efectul antibiotic si antiinflamator. Turmericul are efect cicatrizant, reîntineritor, antiinflamator
Prezentare  cutie 100ml, uz extern si intern
Actiuni: tonic nutritiv intineritor al pielii, hidrateaza si elasticizeaza  pielea, antibiotic natural, diminueaza ridurile si cearcanele, elimina toxinele din piele, ajuta la vindecarea ranilor, arsurilor si ulceratiilor pielii si mucoaselor.
Indicatii: acnee sau probleme ale pielii, inflamatii ale pielii, dermatite, seboree, celulita, erizipel,  infectii fungice, fistule, ulcer de gamba, gingivite, herpes, hemoroizi, intepaturi de insecte, psoriazis, pitiriazis verzicolor, foliculite, furuncule, granulom, impetigo, infectii stafilococice, ulcer de decubit, ingrijire postchirurgicala pentru a prevenii infectiile.
Administrare: se aplica pe piele in zonele afectate de 2x/zi. Pentru intretinere se introduce in piele printr-un masaj usor. Se poate utiliza si in tratamente cosmetice sau ca demachiant
Contine:  Ghee (unt clarificat din lapte de vaca), Ozon gaz. Turmeric

 


2. OLIVE OZONE
Ulei de masline presat la rece ozonizat 30 %
pret 40 lei / 250 ml
Pentru ingrijirea pielii si in afectiuni dermatologice. Sta la baza preparatelor cosmetice regeneratoare ale pielii. Pentru uz intern are indicatii in afectiunile hepatice si ale vezicii biliare. Este un tratament excelent pentru par, deoarece combina efectul hranitor al uleiului de masline cu oxigenarea care imbunatateste circulatia sanguina in pielea capului.
Prezentare  flacoane sticla 100 / 250 ml, uz intern si extern
Actiuni: Stimuleaza circulatia si imunitatea, fortifica sistemul nervos, articulatiile si musculatura, indicat in terapiile pregatitoare pentru eliminarea toxinelor, pentru caderea parului, infectii ale pielii, reumatism.
Indicatii: Ulei cu un continut foarte mare de ozon, destinat terapiilor de oleatie din medicina ayurveda.
Administrare: Uz intern 2 lingurite dimineata inainte de masa, si seara la culcare. Cura dureaza 2 saptamani si apoi pauza 2 saptamani, dupa care se reia. Uz extern: masaj, cataplasme, microclisme (cu 20 ml ulei cald).
Contine:  Ulei de masline presat la rece, Ozon gaz.

 3. ULEI OZONIZAT
Ulei de floarea soarelui presat la rece ozonizat 30 %
pret 30 lei / 250 ml
Pentru ingrijirea pielii si in terapii cu uleiuri. In Centrul Medical Ayurveda Sibiu folosim uleiul ozonizat in tratamentele Abhyanga (terapia generala cu ulei cald), Shirodhara (dusul cu ulei al fruntii) sau in masajele anticelulitice, deoarece astfel pielea absoarbe foarte eficient ozonul.
Prezentare  flacoane sticla 100 / 250 ml, uz intern si extern
Indicatii: Ulei cu un continut foarte mare de ozon, destinat terapiilor de oleatie din medicina ayurveda.
Actiuni: Stimuleaza circulatia si imunitatea, fortifica sistemul nervos, articulatiile si musculatura, indicat in terapiile pregatitoare pentru eliminarea toxinelor, pentru caderea parului, infectii ale pielii, reumatism.
Administrare: Uz intern 2 lingurite dimineata inainte de masa, in cure de cate 2 saptamani. Uz extern: masaj, cataplasme, microclisme (cu 20 ml ulei cald).
Contine:  Ulei de floarea soarelui presat la rece, Ozon gaz.

 4. SUPOZON
Supozitoare sau ovule vaginale din unt clarificat ozonat
pret 80 lei / 30 buc
Prezentare: cutie cu 30 supozitoare, uz intrarectal si inravaginal. (Se prepara la comanda)
Actiuni: Puternic antibiotic natural, antimicotic, cicatrizant, regenerator al mucoaselor. Se utilizeaza în terapile Panchakarma pentru eliminarea toxinelor. Stimuleaza circulatia locala. Efecte secundare: fortifica sistemul nervos, articulatiile si musculatura.
Indicatii: hemoroizi, polipi colorectali, infectii intestinale sau vaginale, adenom sau adenocarcinom de prostata. Folosite si in terapia de imunostimulare la copii.
Administrare: Intrarectal: se introduce seara un supozitor; Intravaginal: seara la culcare se introduce un ovul. Dimineata se face o spalatura vaginala cu ceai de galbenele.
Contine:  Unt clarificat, Curcuma Longa (Turmeric), Ozon gaz, Ceara de albine.

 5. SHIROPICHIU OIL

Ulei medicinal ozonizat pentru terapiile ayurveda din zona capului

preț 40 lei / 250 ml

Ulei aromat din planta Arthemisia, extras în ulei de floarea soarelui presat la rece, cu un conţinut ridicat de ozon, destinat terapiilor de oleaţie din medicina ayurveda, pregătitoare pentru terapiile de eliminare a toxinelor.

Prezentare  flacoane sticlă 250 ml, uz extern

Acţiuni: această terapie stimulează circulaţia şi imunitatea, fortifică sistemul nervos, echilibrează hormonal glandele epifiză şi hipofiză. Indicat şi pentru căderea părului.

Indicatii: dereglări hormonale, dismenoree, ciclu neregulat, chisturi ovariene, infertilitate, insomnii, hiperaciditate, migrene. În terapii generale, stimulează circulaţia şi imunitatea, fortifică articulaţiile şi musculatura, combate durerile articulare şi musculare.

Administrare: Compresa cu ulei cald pe creştetul capului (Shiropichu). Se încălzeşte uleiul puţin peste temperatura corpului, într-un vas cu apă caldă. Se masează bine zona creştetului cu acelaşi ulei. Apoi se îmbibă uleiul într-o mică compresă de bumbac şi se aplică pe creştetul capului. Se va feri capul de curenţii de aer. Se face în fiecare seară, timp de 30 minute. Alte terapii: masaj, abhyanga, shirodhara.

Conţine: Extract de Lemnul Domnului (Arthemisia abrotanum) în ulei de floarea soarelui presat la rece, Ozon gaz.