Centrul Medical Ayurveda

Deutsche Seite

English Page

Ayurveda in Romania

Medici

Consultatii medicale On-Line

Programe tratament

Terapia cu Ozon-Oxigen

Vit. C - perfuzii cu doze mari

Argintul coloidal - antibiotic natural

pH-ul corpului Vitamina C alcalina

Produse fitofarmaceutice naturale

Remedii si medicamente

Remedii naturale cu Ozon

Terapii Ayurveda

Filme documentare

Ayurveda Photos

Carti si Brosuri

Preturi / Preise / Prices

Articole Medicina Holistică

Articole medicale

Blog

Plasticul

Alimentatie

Plante indiene

Activitati

poze din India

Emotional Freedom Technique

Favorite Links


Argint coloidal - antibiotic, antiinflamator natural

În laboratoarele de cercetări s-a demonstrat că, sub acțiunea argintului coloidal, virușii, bacteriile patogene și ciupercile parazite, mor într-un timp scurt (de ordinul minutelor).

 

Însuşirile bactericide ale argintului sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, când vasele de argint erau utilizate pentru păstrarea apei potabile. În Egiptul Antic, rănile erau acoperite cu foiţe de argint pentru a se obţine o vindecare rapidă.

 

Ai acum remediul perfect pentru a spune adio antibioticelor de sinteză care distrug flora intestinală, afectează ficatul și sistemul imunitar și produc infectii grave cu candida sau bacterii care dezvoltă antibio-rezistență.

 


Detalii mai puțin cunoscute despre Argintul Coloidal:

Este cunoscut că efectul argintului coloidal depinde de mărimea moleculei și nu de concentrație. Astfel un produs cu moleculă mică și concentrația de 10 PPM este mai puternic decât unul cu 30 PPM și moleculă mai mare. Argintul coloidal cu moleculă mare se recunoaște după colorația galben-verzuie (efectul de culoare este dat de reflexia în apă a particulelor de argint), astfel că particulele mari sunt vizibile determinând o colorație. Nu se recomandă folosirea argintului împreună cu alte ingrediente (există produse care conțin argint coloidal cu sunătoare sau cu ulei din semințe de grefruit)... toate aceste combinații fac să scadă eficacitatea, deoarece moleculele mici de argint se cuplează de celelate molecule. De aceea recomandăm ca argintul să nu se combine cu alte alimente sau băuturi și să se ia cu linguriță de plastic. În Centrul Medical Ayurveda Sibiu avem o experiență de 18 ani cu soluția de argint coloidal, timp în care mii de pacienți au folosit produsul intern (1-2 lingurițe de 3 x pe zi) sau extern (picături în ochi, comprese, picături în nas sau în urechi), nu au fost semnalate reacții adverse, deoarece produsul este netoxic, este un antiinflamator și antibiotic natural și nu prezintă dezavantajele antibioticelor obișnuite.

Argintul coloidal este un preparat folosit în terapiile naturale pentru a interveni impotriva infectiilor și asupra produsilor reziduali proveniti din infectii. Se poate administra în cure indelungate pentru infectii cronice sau pentru cresterea imunitatii. Efectele argintului coloidal sunt amplificate în timp, cu cat se acumuleaza o cantitate mai mare din acest oligoelement în corp. Avantajul este ca nu produce rezistenta și nu are efecte adverse, asa cum se observa în cazul antibioticelor de sinteza, deci nu trebuie sa fie confundat cu un antibiotic obisnuit.

Indicatii:

stari inflamatorii, stari febrile, infectii diverse, imunitate scazuta

boli infectioase de origine virala și bacteriana (de exemplu infectii urinare, gripa, hepatita, herpes etc.), boli cronice și acute ale cailor respiratorii;

afectiuni dermatologice (dermatomicoze, eczeme, acnee, furunculoze, intepaturi de insecte, arsuri de diverse grade);

infectii ale tubului digestiv, fermentatii intestinale;

afectiuni oftalmologice (conjunctivite, urcior, etc.).

Actiuni:

antibiotic natural, antiinflamator, bactericid, antiviral, antifungic, anti-parazitar, anticancerigen, depurativ general, tonic nervin și reîntineritor. Actioneaza impotriva unei game largi de microorganisme ca stafilococi, streptococi, fungi etc.

 

Doza zilnica pentru tratamentul infectiilor:  

adulti - 1 lingurita de 3-6 ori / zi intre mese,

copii - 1 lingurita de 3 ori / zi intre mese.

Doza zilnica pentru intretinere:

1 lingurita / zi dimineata pe stomacul gol.

Pentru uz extern:

se aplica picaturi în ochi, gargara sau direct pe plagi, arsuri, eczeme, infectii sau inflamatii ale tegumentului, muscaturi de insecte.

Nu contine:

clorura de argint, ingrediente artificiale, conservanti. Nu este toxic și nu produce dependenta sau efecte secundare nedorite.

Reactii adverse:

nu s-a semnalat intoleranta sau efecte secundare nici în cazul în care se depasesc usor dozele recomandate.

Este recomandat pentru noi născuţi și femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Ce este argintul coloidal?

Argintul coloidal se prezinta sub forma unei solutii coloidale de particule submicroscopice de argint aflate în suspensie în apa pura ionizata datorita sarcinii electrice foarte mici asociata fiecarei particule. Preparatul nu are gust și nu este toxic. Solutia coloidala de argint este incolora. Argintul coloidal este cel mai puternic antibiotic natural. Este forma cea mai folositoare și cel mai eficient distrugator al bolilor, germenilor, virusilor și fungilor cunoscut pana acum. S-a descoperit ca este atat un remediu, cat și o metoda de prevenire a racelii, gripei, a tuturor infectiilor și fermentatiilor datorate bacteriilor, fungilor sau virusilor. S-a raportat faptul ca reduce rapid inflamatia și induce o vindecare mai rapida. Corpul are nevoie de argint coloidal pentru a lupta contra bolilor microbiene și pentru a fi ajutat în procesul de vindecare. Luat zilnic, argintul coloidal asigura un al doilea sistem imunitar aducand mai multa energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapida și mai putine toxine în corp. Un antibiotic artificial distruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe cand se cunoaste faptul ca argintul coloidal distruge peste 650 de tulpini de microorganisme fara nici un efect secundar nociv și fara a fi toxic.

 

Când se recomandă argintul coloidal?

Argintul coloidal este unul dintre preparatele antibacteriene universale cu un spectru larg de actiune. S-a demonstrat eficienta sa impotriva a sute de agenti patogeni (antibioticele de sinteza sunt active impotriva a doar 5-6 bacterii). De asemenea, argintul coloidal distruge nu numai agentii patogeni, dar și toxinele pe care acestia le elimina.

Administrarea argintului coloidal conduce la rezultate pozitive și în cazul amigdalitelor foliculare și a bolilor de piele (impetigo, dermatomicoze, furunculoze, eczeme). S-a demonstrat ca argintul coloidal este un mijloc eficient în practica oftalmologica, în special în conjunctivite la copii și adulti, arsuri și traumatisme ale corneei etc.  Argintul coloidal poate fi aplicat atat în arsurile de diverse grade, cat și pentru tratarea unor portiuni mari de piele, fiind eficient în tratamentul arsurilor, complicate de infectii cu Pseudomonas aeruginosa (o bacterie foarte periculoasa). Avantajul este ca microorganismele nu pot dezvolta rezistenta, asa cum se observa în cazul antibioticelor de spectru larg. Se presupune ca ionii de argint inhiba enzima specifica care participa la procesele metabolice ale multor tipuri de bacterii, virusi și ciuperci. În acest domeniu cercetarile continua. Administrarea zilnica a argintului coloidal poate micsora considerabil riscul bolilor infectioase și poate deveni un mijloc profilactic puternic, indeosebi pentru pacientii supusi unor infectii cronice.

 

Scurt istoric

Insusirile bactericide ale argintului sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri, cand vasele de argint erau utilizate pentru pastrarea apei potabile. În Egiptul Antic, ranile erau acoperite cu foite de argint pentru a se obtine o vindecare rapida. În secolul XIX și inceputul secolului XX, argintul era prescris pentru injectii intravenoase și intramusculare, pentru gargara, pentru spalaturi în cazul bolilor genito-urinare, ca și colir (picături în ochi). Până în anul 1938, în SUA, argintul coloidal era privit ca unul dintre principalele mijloace de terapie antibacteriana. Insa, tehnologia de fabricatie era la un nivel care nu permitea obtinerea de particule extrem de mici de argint în solutie. În anii ’70, o data cu dezvoltarea tehnologiilor, s-au putut produce solutii coloidale concentrate. În laboratoarele de cercetari s-a demonstrat ca, sub actiunea argintului coloidal, virusii, bacteriile patogene și ciupercile parazite mor intr-un timp scurt (de ordinul minutelor). S-a demonstrat de asemenea eficienta sa impotriva unor agenti patogeni periculosi cum ar fi: Staphilococus aureus, Streptococus pyogenes, Salmonella typhi, Pseudomonas aeruginos, Llegionella pneumophila, Escherichia coli, Candida albicans, Candida globata, etc.  Din acest motiv, argintul coloidal este utilizat ca mijloc bactericid și dezinfectant cu un spectru larg de actiune, capabil sa micsoreze considerabil caracterul acut și durata multor boli infectioase.

 articol actualizat in aprilie 2023

Centrul Medical Ayurveda Sibiu vă pune la dispoziție Argint coloidal:     

Flacon 250 ml 50 lei 

 

Expediere prin curier rapid cu plata prin cont.

 

Contact:

 

Tel. 0722737530 sau e-mail: ovidiuchis03@yahoo.com

 

 


12983