Centrul Medical Ayurveda

Deutsche Seite

English Page

Ayurveda in Romania

Medici

Consultatii medicale On-Line

Programe tratament

Terapii Ayurveda

Remedii si medicamente

Terapia cu Ozon-Oxigen

Remedii naturale cu Ozon

Argintul coloidal - antibiotic natural

pH-ul corpului Vitamina C alcalina

Tratament cu lipitori

Ayurveda Photos

Filme documentare

Carti si Brosuri

Preturi / Preise / Prices

Articole Medicina Holistică

Articole medicale

Blog

Alimentatie

Plante indiene

Activitati

poze din India

Emotional Freedom Technique

Favorite Links

Photoalbum


MEDICI

 
Dr. Amrit Adriana Alexandru
Medic specialist Ayurveda si medicina holistica
 
A absolvit Facultatea de Medicina Ayurveda in India (Pune), fiind licentiata ca medic practician Ayurveda (Vaidya). Doctoratul in India. A deschis si a coordonat prima clinica Ayurveda din Europa, Habichtswald-Klinik in Kassel, Germania. A organizat si a prezidat conferinte internationale in India, Australia, Austria, Germania, Cehia si Croatia, munca sa de cercetare fiind indreptata catre eficientizarea metodelor Ayurveda. A pus bazele Academiei Europene de Ayurveda din Viena, ca profesor si director de curs. Coordoneaza Centrul Medical Ayurveda din Sibiu (Romania) si Ayurveda Clinic Adelaide (Australia) si ofera consultatii medicale in Austria, Romania, Australia si India.
 
Prin dedicatia sa si munca de promotor al medicinei Ayurveda, a reusit sa aduca in Europa, medicina traditionala ayurveda, sa fundamenteze clinici, asociatii si academii, realizand punti de coolaborare intre India, Europa si Australia. In Romania cursurile de specializari si competente ayurveda pentru medici si terapeuti, vor putea fi disponibile sub directa coordonare a medicilor si profesorilor universitari din India.
Specializari:
Licenta  in Chimie organica, Universitatea Technica Bucuresti, Romania (1976)Licentata in Naturopatie,(1992),"Australian School of Ayurveda", Adelaide, Australia & „Institut for Indian Medicine”, Pune, India Doctor in medicina Ayurveda (Ayurveda Parangata) - „Ayurveda Open University”, Pune, India (1995).
 
 
Functii si titluri onorifice:
International Ayurveda Kashyapa Award” - 2006, Institut for Indian Medicine, Pune, India. Presedinte al "Dhanvantari Ayurveda Trust International", Bangalore, India.Vicepresedinte al Academiei Australiene de Ayurveda (AAA), Adelaide, Australia, Presedinte al Asociatiei de Medicina Ayurveda Romania.
Contact:   ayurveda_amrit@yahoo.com.au

 

Dr. Ovidiu Chis
Medic consultant Ayurveda si medicina holistica
Medic specialist sanatate publica si management
 
A absolvit Facultatea de Medicina in Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, fiind captivat inca din studentie, de pasiunea de a intelege si a aplica metodele de vindecare naturale. Practica si preda Ayurveda din 1992, incepand o activitate de educatie prin mass-media, fiind atras de dorinta de a oferi pacientilor si publicului larg, informatiile necesare pentru sanatate.
A studiat, a predat si a practicat Ayurveda ca autodidact si prin colaborari cu Tilak Maharashtra University, Pune, India si Australian Ayurvedic College Adelaide Australia, cat si prin schimburi de experienta cu clinici din India, Germania si Austria. Impreuna cu Dr. Adriana Alexandru a deschis si a coordonat primul Centru Medical Ayurveda din Romania, in Sibiu si a prezentat conferinte medicale internationale in Austria, Germania, India, Australia, Cehia si Croatia. Publica in 2004 cartea „Ghid de alimentatie sanatoasa” si o serie de brosuri si pliante privind alimentatia si stilul de viata sanatos. Elaboreaza si produce gama de medicamente Ayurveda in Centrul Medical din Sibiu. Elaboreaza lucrari ca „Programe de tratament in Ayurveda si medicina holistica”, o detaliere a schemelor de tratament aplicate in Centrul Medical din Sibiu, sau CD-uri, casete audio si video cu programe antistres, meditatie terapeutica, psihoterapie. Este invitat in ultimii 15 ani pentru a realiza peste 100 de emisiuni la televiziune in seriile „Ayurveda - Stiinta Vietii”, „Arta de a trai” si „Ce ne spune doctorul?” Produce peste 50 de filme documentare, multe dintre ele facand subiectul unor emisiuni de televiziune, cursuri sau conferinte publice. In prezent filmele sunt disponibile pe DVD si pe internet, si constituie o sursa de educatie si informare pentru pacienti.
 
Publica peste 300 de articole, atat presa locala sibiana “Monitorul de Sibiu”, “Sibiu 100%”, cat si o lunga serie de articole in cotidianul national “Click!” sau articole in revistele “Familia mea”, „Prevention”, ”Top sanatate”, ce aduc cititorilor informatii si sfaturi pentru sanatate. Cercetarile sale sunt reunite in lucrarile: „Anatomia subtila a corpului uman”, „Terapiile in ayurveda”, „Rasayana si Vajikarana, tehnici de revitalizare si reintinerire”,  „Agenda plantelor medicinale ayurveda”, „Programe antistres”, „Remedii pentru raceala si gripa” si „Terapii si remedii naturale cu ozon”, „Ghid de alimentatie in mediul urban”, care servesc pentru activitatea didactica si in cea de educatie a pacientilor.
 
Dr. Ovidiu Chis, prin munca sa neobosita, a reusit sa aduca in prim plan medicina naturala si sa faca din terapiile ayurveda si holistice o medicina de avangarda, foarte mult apreciata de catre cei care doresc o vindecare durabila si de cei care sunt preocupati de a intelege si a preveni bolile.
 
Contact:   ovidiuchis03@yahoo.com