Centrul Medical Ayurveda

Deutsche Seite

English Page

Ayurveda in Romania

Medici

Consultatii medicale On-Line

Programe tratament

Terapia cu Ozon-Oxigen

Vit. C - perfuzii cu doze mari

Argintul coloidal - antibiotic natural

pH-ul corpului Vitamina C alcalina

Produse fitofarmaceutice naturale

Remedii si medicamente

Remedii naturale cu Ozon

Terapii Ayurveda

Filme documentare

Ayurveda Photos

Carti si Brosuri

Preturi / Preise / Prices

Articole Medicina Holistică

Articole medicale

Blog

Plasticul

Alimentatie

Plante indiene

Activitati

poze din India

Emotional Freedom Technique

Favorite Links


TERAPIA CU OZON - OXIGEN

Aparatul Medozons BM este un echipament medical performant pentru producerea ozonului. Terapia cu Ozon este revolutionara in domeniul terapiilor naturale. Ozonul in contact cu sangele elibereaza un val de oxigen care optimizeaza functiile organelor si metabolismul. Stimuleaza imunitatea, distruge bacteriile, virusii, ciupercile fiiind antiinflamator si antibiotic natural foarte eficient. Distruge celulele canceroase si previne aparitia metastazelor. Este o terapie antidurere, atat in perfuziile intravenoase, cat si in injectii intramusculare in apropiere de zonele dureroase (lombosciatica, spondiloza, lumbago).  

Terapia cu ozon, este cunoscută pentru minunatele ei efecte de încetinire a îmbătrânirii, de remodelare a corpului, dar, mai ales, de vindecare a numeroase boli.

 

Medicii afirmă că o perfuzie cu ser fiziologic ozonat, echivalează cu a respira aerul ozonat de munte la 2000 de metri altitudine, timp de 2 săptămâni.

 

Ozonarea este solicitată în probleme articulare, reumatismale, stres și oboseală cronică, dar și pentru energizarea organismului.

 

Efectul ozonului în eliminarea toxinelor: Ozonul distruge rapid germenii patogeni, distruge moleculele toxinelor ingerate sau produse de către corp, la fel cum în natură ozonul curăță apele de poluanți, îngrășăminte, insecticide sau deversări acide.

 

Testul acvariului: Daca se pun câteva picături dintr-un pesticid foarte otrăvitor, peștișorul este imediat într-o stare letargică, aproape să moară. După 20 de minute de ozonizare a apei, peștișorul își revine la viață.

 

Tratamentul cu ozon este folosit cu rezultate spectaculoase la sportivii de performanță pentru a le îmbunătăți capacitatea de efort și rezistența. Este un stimulent și nutritiv al mușchilor și sistemului nervos, aprobat de toate federațiile sportive, deoarece ozonul se transformă complet în oxigen, și acesta nu se încadrează în lista substanțelor cercetate în controalele antidoping.TERAPII CU OZON DISPONIBILE ÎN CENTRUL MEDICAL AYURVEDA SIBIU

Ozonoterapie intravenoasă cu Medozone BM. Perfuzia intravenoasă cu ser ozonizat, este cel mai rapid mod în care ozonul poate fi introdus în corp. Astfel, organele vitale ca inima, plămânii, ficatul sau rinichii primesc atât oxigenul cât și o reconfigurare a parametrilor fiziologici, care le face să intre în modul de funcționare optim. Acționează instantaneu ca regenerator metabolic, deoarece în contact cu sangele, ozonul eliberează un val de oxigen care restabilește parametri optimi pentru procesele fiziologice perturbate. Este un tratament sigur, fără efecte secundare nedorite, ce folosește ser fiziologic încărcat cu ozon și oxigen. Stimulează funcția imunitară, crește nivelul de oxigen disponibil pentru țesuturi, distruge multe tipuri de bacterii, viruși, fungi și celule tumorale din organism. Detoxifică și îmbunătățește funcția ficatului. Preț 150 lei / ședință

Ozonoterapie inhalatorie cu amestec de oxigen - ozon. Se folosește pentru afecțiunile respiratorii, pentru a da un start pozitiv imunității sau în perioadele de oboseală și devitalizare. Preț 50 lei / ședință

Împachetări locale în atmosferă de ozon. În tratamentul ulcerelor varicoase, a rănilor greu vindecabile, infecții fungice. Preț 50 lei / ședință

 

Introducerea ozonului în colon, prin insuflație rectală, metodă folosită în tratamentul tumorilor și polipilor din intestinul gros dar și pentru efectul de oxigenare sistemică. Preț 80 lei / ședință

Injecții intramusculare cu ozon. Se injectează ozon în musculatura paravertebrală (dureri de spate), în zona lombară (lombosciatică, hernie de disc) sau mușchii umerilor (periartrită scapulohumerală). Ozonul se absoarbe complet în mușchi, elimină inflamația și durerea. (detalii mai jos în pagina aceasta). Preț 80 lei / ședință

REMEDII NATURALE CU OZON DISPONIBILE ÎN CENTRUL MEDICAL AYURVEDA SIBIU

1. Apa ozonizată - este benefică atât pentru cei bolnavi cât și pentru cei sănătoși. Apa ozonizată se prepară simplu prin insuflarea bulelor de ozon în apă. Dacă se folosește apa de la robinet, ozonul va oxida substanțele contaminante din apă. Stațiile de epurare a apelor în anii 60 funcționau cu ozon. Astăzi apa de la robinet conține clor sau fluor...

Apa ozonizată este benefică atât pentru cei bolnavi cât și pentru cei sănătoși. Ea va oxida produșii patogeni și reziduurile sintetice din corp, permițând eliminarea lor completă. Apa ozonizată este o modalitate simplă de a aduce surplusul de oxigen și ozon în corp, folosită în tratamente depurative și în special în afecțiuni digestive. (dezinfectează tubul digestiv fiind eficientă pentru: colită, enterocolită, indigestii cronice, ulcer gastric cu sau fără helicobacter pilori, ulcer duodenal, gastrită, boala Crohn).

2. Ulei de măsline ozonizat 30% Pentru îngrijirea pielii și în afecțiuni dermatologice. Stă la baza preparatelor cosmetice regeneratoare ale pielii. Pentru uz intern are indicații în afecțiunile hepatice și ale vezicii biliare. Combinaţia ozonului cu uleiul de măsline, este valorificată în curele de detoxifiere. Pentru afecţiunile ficatului şi ale vezici biliare, ozonul amplifică efectul depurativ şi creşte penetrabilitatea în tesuturi a uleiului de măsline, stimulând împreună secreţia de bilă şi curăţind vezica de sedimente. Cum să procedez? Bea dimineaţa 2 linguri de ulei de măsline ozonizat şi stai în poziţia culcat pe partea dreaptă timp de 25 de min.  Cura durează 21 de zile, dar nu uita în ultima zi să bei foarte multe lichide, în special suc de mere şi de lămâie. Este și un tratament excelent pentru păr, deoarece combină efectul hrănitor al uleiului de măsline cu oxigenarea care îmbunătățește circulația sanguină în pielea capului. (detalii și prețuri)

3. Ozon Ghee. Untul clarificat (Ghee), utilizat pe scara largă în ayurveda este un mediu absorbant al ozonului chiar mai bun decât uleiurile presate la rece. Centrul Medical Ayurveda Sibiu a combinat pentru prima oară tradiția străveche cu cunoștințele moderne de medicina holistică, rezultând acest produs de excepție pentru tratamente și întreținere corporală. Prin aplicarea acestei creme ozonizate, efectul este dublu - prin Ghee pielea este hidratată, tonifiată și elasticizată, untul clarificat fiind foarte nutritiv, iar Ozonul pătrunde și tratează pielea, eliminand toxinele și conferind efectul antibiotic și antiinflamator. (detalii și prețuri)

4. Ozon Turmeric Ghee. Ozonul este stocat între moleculele de lipide ale untului şi este eliberat în contact cu căldura corpului. O terapie cu ghee ozonizat permite absorbţia unei cantităţi mari de ozon şi oxigen prin piele, iniţiază procesele de detoxifiere, va intensifica circulaţia sanguină şi va reduce inflamaţia. (detalii și prețuri)

5. Supozon. Supozitoare sau ovule vaginale din unt clarificat ozonat pentru tratamentul hemoroizilor, polipilor colorectali, al infecțiilor intestinale sau vaginale. Folosite și în terapia de imunostimulare la copii. (Se prepară la comandă) (detalii și prețuri)

6. Shiropichiu oil. Pentru îngrijirea pielii și în terapii cu uleiuri. În Centrul Medical Ayurveda Sibiu folosim uleiul ozonizat în tratamentele Abhyanga (terapia generală cu ulei cald), Shirodhara (dușul cu ulei al frunții) sau în masajele anticelulitice, deoarece astfel pielea absoarbe foarte eficient ozonul. Zona din creştetul capului este deosebit de vascularizată şi foarte importantă pentru circulaţia energetică a corpului. Aplicaţi uleiul cald întro compresă sau faceţi un masaj al pielii capului şi al părului. (detalii și prețuri)

OZONOTERAPIA ajută în:

Modalitatea de tratament

Afecțiuni circulatorii: Hipertensiune arterială, Circulație deficitara în extremități, Arterite, Cardiopatii, AVC, AIT

(Perfuzii)

Prevenirea recidivelor de infarct miocardic și accident vascular cerebral

(Perfuzii)

Boli de metabolism: Diabet, Guta, Dislipidemie (descompune grăsimile depuse în vasele de sânge), Retinopatie diabetică

(Perfuzii)

Boli de piele: Eczeme, Acnee, Psoriazis, Neurodermită

(Perfuzii, ghee ozonizat, uleiuri ozonizate)

Afecțiuni ale ficatului de origine virala sau toxica: Hepatita B,C, Steatoza hepatică

(Perfuzii, ulei de măsline ozonizat)

Infecții bacteriene, virale sau fungice, infecții cronice sau recidivante, Herpes,  Alergii

(Perfuzii, supozitoare, ghee ozonizat)

Boli reumatice, Artroze, Hernie de disc, crize de Lombosciatică, Lumbago, Spondiloza cervicală, Poliartrită reumatoidă

(Injecții intramusculare cu ozon, Perfuzii)

Afecțiuni ale sistemului nervos, Migrene, Vertij, Insomnie, Tinitus

(Perfuzii, terapie inhalatorie, insulflare în apropierea orificiului auricular)

Afecțiuni digestive: Ulcere, Colită, Boala Crohn

(Perfuzii, insuflare intrarectală, apă ozonizată)

Boli autoimune: Lupus, Spondilită anchilozantă sau Scleroză multiplă

(Perfuzii)

Terapie adjuvantă în cancer pentru stoparea dezvoltării metastazelor. (Celulele tumorale se dezvoltă doar într-un mediu anaerob și cu pH acid; ozonul oxigenează puternic și alcalinizează țesuturile)

(Perfuzii, insuflare intrarectala, apă ozonizată)

Recuperare și ameliorarea complicațiilor după chimioterapie

(Perfuzii, apă ozonizată)

Căderea părului

(ulei de măsline ozonizat)

Răni greu vindecabile, ulcere varicoase

(Perfuzii, impachetări locale, ghee ozonizat)

Celulită, remodelare corporală

(injectare de ozon în stratul adipos, sauna cu ozon)

 articol actualizat in iulie 2022


OZONOTERAPIE ÎN CENTRUL MEDICAL AYURVEDA SIBIU

REGENERARE – VITALIZARE – IMUNOSTIMULARE

Terapia cu ozon reprezintă un tratament revoluționar, cu efecte pe termen lung și cu acțiuni vindecătoare remarcabile. Terapia și-a dovedit eficiența în numeroase domenii medicale dar este utilizata cu succces și în segmentul cosmetic, pentru tratamentele împotriva îmbătrânirii.
Pornind de la faptul că la originea oricărei afecțiuni se află oxigenarea insuficientă la nivel celular, tratamentul bazat pe un amestec de oxigen și ozon face "reparația" din interior, reducând zona afectată și inflamația. Terapia oxigen-ozon constituie o metoda naturală de vindecare ce exploatează proprietățile celor doua gaze. Printr-o amestecare perfectă se pot neutraliza toxinele acumulate de-a lungul timpului în interiorul corpului, se pot reduce inflamațiile, se reglează pH-ul, se activează circulația sângelui. Amestecul oxigen-ozon poate fi administrat atât local, cât și sistemic, în întreg organismul.

Cum acționează ozonul în organism?

Leziunile celulare care stau la baza multor afecțiuni dar și a procesului de îmbătrânire, sunt produse mai ales de speciile reactive de oxigen, sau radicalii liberi de oxigen. Așadar, oxigenul absolut necesar celulelor corpului poate fi nociv în același timp, când sistemul antioxidant nu funcționează eficient. Ozonul este o moleculă ce conține trei atomi de oxigen. În afara organismului se comportă ca un puternic oxidant, însă în organism, s-a observat că efectul său este, din contră, antioxidant, efect responsabil de altfel de calitățile sale terapeutice. Deși privită cu suspiciune la început, terapia cu ozon câștigă din ce în ce mai mult teren, grație unor beneficii asupra organismului uman precum stimularea producerii de neutrofile (celule ale sistemului imunitar), creșterea nivelelor de interferon, TNF alfa, interleukine (substanțe implicate în imunitate), creșterea elasticității globulelor roșii cu oxigenarea consecutivă mai bună a țesuturilor.

Efectele benefice ale terapiei cu ozon:

Au fost derulate numeroase studii pentru a pune în evidență părțile bune și rele ale acestei terapii inovatoare. Beneficiile noii terapii au facut ca aceasta să se adreseze multor afecțiuni medicale, în timp ce efectele negative se pare că nu există. Cele mai importante proprietăți medicale ale ozonoterapiei includ:

• Reduce durerea;

• Reduce inflamația;

• Injectat local crește schimbul de oxigen la nivelul țesuturilor;

• Accelereaza eliminarea toxinelor;

• Eficiență în combaterea infecțiilor virale și bacteriene;

• Combate infecțiile fungice;

• Stimulează sistemul imunitar;

• Activează circulația

Ariile medicale de interes, în care ozonoterapia se aplică cu rezultate deosebite, sunt reprezentate de:

• Dermatologie: herpes, acnee, eczeme, celulită;

• Medicină internă: hepatita, boala Chron;

• Neurologie: cefalee, depresie, boli neurovasculare;

• Reumatologie și ortopedie: reumatism articular, hernie de disc, lombosciatică, gonartroză;

• Angiologie: insuficiență venoasă, ulcer diabetic, ulcer postflebitic;

• Oncologie: efect de limitare a diseminării tumorale.

 OZONUL - UN NOU TRATAMENT PENTRU HERNIA DE DISC

Dacă până acum tratamentul recomandat era unul chirurgical, azi putem trata aceasta afecţiune cu injecții cu ozon. Dr. Cesare Verga, chirurg ortoped în Italia, a dezvoltat încă din 1984 un procedeu terapeutic, şi a tratat peste 6000 de pacienţi. Dr. Verga afirmă că metoda chirurgicală nu se adresează cauzei durerii de spate, ci de fapt operaţia respectivă perturbă biomecanica vertebrală.

Terapia cu ozon sau „metoda Discosan” are câteva caracteristici care o fac cu totul specială:

Rata de succes 80-95 %

Nu există efecte secundare nedorite

Nu are contraindicaţii

Timp de recuperare zero

Aceste avantaje ale tratamentului, ar trebui să fie îmbucurătoare pentru cei care suferă de dureri de spate cronice şi sunt propuşi pentru operaţie.

 

Metoda de tratament:

se fac injecţii cu ozon de o parte şi de alta a coloanei vertebrale, în musculatura paravertebrală. Contează cantitatea de gaz injectată, și mai puțin numărul de injecții, ozonul se absoarbe în musculatură, stimulând circulaţia sanguină şi scăzând inflamaţia și edemul.

se fac în medie 14 şedinţe de tratament (2 ședințe pe săptămână timp de 2 luni), până ce vindecarea e completă (depinde de fiecare pacient în parte).

în cazul celor neoperaţi, rata de reuşită este de 80-95%. Rata de recidivă este de doar 4%.

în cazul celor operaţi deja de hernie, rata de reuşită este de doar 40%.

 

Cauzele herniei de disc. Legătura dintre toxinele din colon și bolile inflamatorii ale coloanei vertebrale:

Medicina Ayurveda tratează afecțiunile printr-o examinare aprofundată a cauzelor reale ale bolilor și nu se limitează la tratament simptomatic. Aceste informații sunt de cele mai multe ori neglijate de cei care fac un tratament pentru dureri de spate.

Coloana vertebrală se găsește foarte aproape de colonul transvers, ceea ce face ca toxinele din intestinul gros să pătrundă prin difuziune limfatică și sanguină, în zona coloanei vertebrale, producând crampe și contracturi ale mușchilor paravertebrali. Aceste reziduuri, fiind acide produc dislocarea mineralelor din oase, ceea ce duce la osteoporoză. Contracturile musculare asimetrice duc la modificarea axei coloanei vertebrale (scolioza) sau compresiune pe nervul sciatic (lombosciatică), iar starea inflamatorie și aciditate menținută în apropierea discurilor intervertebrale duce la tasarea și distrugerea lor (hernie de disc).

De cele mai multe ori afecțiuni ca lombosciatica și hernia de disc, își au originea într-o hiperaciditate metabolică datorată alimentației, stresului și în mod special datorită unei proaste funcționări a colonului (disbioza intestinală). Dacă în paralel cu injecțiile cu ozon se fac schimbări în alimentație și se face o cură de detoxifiere a colonului (de ex. purgația cu ulei de ricin), șansele de vindecare cresc considerabil.

Numărul mare de ganglioni limfatici abdominali (aproximativ 700), este destinat atât absorbției de fluide nutritive prin limfă, cât și pentru a creea o barieră de apărare împotriva toxinelor din intestinul gros. Atunci când se realizează un procedeu de curățire a colonului, circulația limfei se va inversa dinspre ganglioni, înspre interiorul tubului digestiv, realizând astfel detoxifierea organelor abdominale (ficat, splină, pancreas) și chiar organele genitale.

Pentru a avea rezultate bune în tratament și pentru a evita o operație, trebuie să țineți seama de aceste cauze reale ale afecțiunilor inflamatorii ale coloanei vertebrale. De cele mai multe ori se iau medicamente antiinflamatoare sau antialgice, ceea ce reduce pe moment durerea, dar nu tratează afecțiunea, iar antiinflamatoarele pot afecta sistemul digestiv. Frecvent au fost semnalate crize de dureri ale coloanei vertebrale declanșate de antibiotice, pentru că produc disbioză intestinală și creșterea fermentației acide. Este necesar ca pacienții cu hernie de disc sau lombosciatică să facă și un tratament intern de detoxifiere, să își reducă circumferința abdominală sau să scadă în greutate dacă este cazul.

În Centrul Medical Ayurveda Sibiu se fac programe de tratament, care completează terapia cu ozon: Metodele de detoxifiere și alcalinizare a corpului sunt: purgația terapeutică cu ulei de ricin, curele cu sucuri de legume, apa alcalină cu vitamina C, terapia detox-spa. Metodele de refacere a florei intestinale sunt: tonice digestive extrase din plante, purgația terapeutică cu ulei de ricin, Tinctura de nuc verde sau antibiotice naturale ca Argintul Coloidal sau Lugol - pentru disbiozele post antibiotice si reglarea florei digestive.

 

Mecanismul terapeutic. Cum acţionează ozonul ca metodă de tratament?

 

Metoda Discosan acţionează prin trei modalităţi asupra acestei patologii.

 

1. Ozonul are o acţiune specifică asupra nucleului pulpos protruzionat, deoarece prin reducerea edemului la nivel molecular, micşorează forţele mecanice care produc hernia. Aceasta va determina reducerea herniei.

 

2. Îmbunătăţeşte microcirculaţia locală, aducând totodată mai mult sânge şi oxigen, necesar pentru vindecare. Ozonul determină concentrarea celulelor fibroblaste în zonă, care vor ajuta vindecarea regiunii din jurul herniei.

 

3. Ozonul este cunoscut ca puternic antiinflamator. Reducerea umflăturii în zona tratată contribuie la micşorarea compresiei nervului şi la ameliorarea inflamaţiei şi durerii.

 

Detalii despre hernia de disc:

 

Dacă studiem anatomia unui disc intervertebral, vedem un inel fibros exterior şi un nucleu interior moale şi elastic. Hernia se produce când un  traumatism sau o inflamaţie rupe o parte din învelişul fibros exterior, cel mai adesea în zonele sacrale şi cervicale. Aceasta cauzează protruzia nucleului moale, care comprimă rădăcinile nervoase şi împreună cu inflamaţia, cauzează durere.

 

Întregul concept al tratamentului herniei de disc fără operaţie, este unul extrem de incitant. Rezultatele dovedesc că metoda Discosan, bazată pe principii ştiinţifice de necontestat, oferă un ajutor remarcabil oamenilor suferinzi de această afecţiune invalidantă.

 

       

 

Tratamentele cu ozon nu au efect la fumători (vezi detalii în pagina Blog)

http://www.ayurveda-sibiu.20m.com/cgi-bin/blog/view_post/1048186

 articol actualizat in iulie 2022 Mărturii despre tratamentele cu Ozon

                                                                                                                                                                                                                                                                  
 

Ileana Receanu 68 ani, Făgăraș: Vin regulat la tratamentele cu ozon pentru că simt că îmi dau energie pentru mult timp după ce fac perfuzia. Sunt cardiacă și uneori simt o oboseală accentuată și amețesc, chiar și când lucrez prin casă, dar mă simt în formă întotdeuna după ce fac terapia de ozonizare a sângelui. Sunt recunoscătoare pentru că existați și că pot să beneficiez de aceste terapii!

 

Darius Stoica 21 ani, Sibiu: Am început terapiile cu ozon pentru ca să îmi îmbunătățesc performanțele sportive. Pot spune că abia acum îmi dau seama căt de important este oxigenul pentru corp. Înainte de a face tratamentul, atunci când duceam antrenamentul la limită, pur și simplu mușchii nu mă mai ascultau și voința nu era suficientă. Imediat ce am făcut ozonoterapie, am simțit diferența. Îmi simt corpul infuzat de forță vitală, rezistența este mult mai bună și sunt uimit de rezultate. Acum fac o dată pe săptămână inhalații și perfuzia intravenoasă cu ozon. Este un impuls de energie, care mă ajută extraordinar în sport, fără să am probleme la controalele antidoping.

 

Gheorghe S. 57 ani, Sibiu: Durerile de cap dispar și vederea este mult mai bună după ce fac perfuziile cu ozon. Fac regulat aceste tratamente și mi-am tratat foarte repede infecțiile gripale și cele cu herpes zoster. Fiind asistent medical îmi dau seama că dacă le tratatez în prima zi, timpul de vindecare se scurtează foarte mult.

 

Lucian Almășan 38 ani, medic cardiolog, Düsseldorf: am ajuns la Sibiu într-o stare de oboseală accentuată. Aveam o durere foarte intensă în toată partea dreaptă a capului. Imediat am trecut la tratamentul cu ozon intravenos și chiar în timpul perfuziei durerea de cap a dispărut și am simțit o înviorare plăcută. Este uimitor cât de repede a acționat.

 

Adrian Rotaru 36 ani, Sibiu: am apelat la tratamentele cu ozon pentru hernie de disc. Durerile de spate erau insuportabile, nu puteam ridica nici măcar greutăți ușoare, ceea ce mă afecta foarte tare (lucrez în construcții). După 3 ședințe de injecții cu ozon în zona lombară, deja mă simțeam cu mult mai bine iar după 14 ședințe îmi fac acum munca și mă simt excelent.

 

Nicolae L. 74 ani, Sibiu: Am fost diagnosticat cu carcinom pulmonar în stare gravă. Nu puteam face niciun efort, chiar și câțiva pași prin casă erau epuizanți. Acum 2 ani, când am început ozonoterapia eram atât de bolnav încât mi s-a spus că nu puteam rezista la chimioterapie și că mai am vreo 2 luni de trăit. Acum fac plimbări în parc și mă simt mai bine, deși tumora este aproximativ la fel, dar am învățat să trăiesc cu ea. Știu că la vârsta mea boala poate să se agraveze oricând, dar sunt mulțumit că am câștigat 2 ani de viață cu ajutorul terapiilor cu ozon.

 

Franz C. 58 ani: Nu există tratament mai bun împotriva infecțiilor decât tratamentul cu ozon. Acum câtiva ani am contactat în concediu o infecție virală, rezistentă la antibiotice - abia cu ozon simptomele s-au ameliorat. De atunci urmez în fiecare an o cură cu ozon.

 

Ingo P. 24 ani, Viena: Sunt un pacient cu hepatită cronică B, la care medicina clasică nu a avut rezultate. După 16 sedințe cu ozon valorile hepatice s-au normalizat și cu toate acestea casa de asigurări nu a plătit nimic!

 

Prof univ. dr. Siegfried Thurnher-Viena: Infiltrația cu ozon direct in discul intervertebral duce la ameliorarea rapidă a durerii în cazul herniei de disc… (rata de succes 75%) (ORF 2 – modern times – ”Mă doare mijlocul”)

 

Articol în ”Neue Welt”: Legendara Regină-Mamă din Marea Britanie – izvorul ei de tinerețe s-a numit tratamentul cu ozon (îi era teamă de scaunul cu rotile, statul la pat sau cârje) și a atins vârsta de 102 ani!