Centrul Medical Ayurveda

Deutsche Seite

English Page

Ayurveda in Romania

Medici

Consultatii medicale On-Line

Programe tratament

Terapia cu Ozon-Oxigen

Vit. C - perfuzii cu doze mari

Argintul coloidal - antibiotic natural

pH-ul corpului Vitamina C alcalina

Produse fitofarmaceutice naturale

Remedii si medicamente

Remedii naturale cu Ozon

Terapii Ayurveda

Filme documentare

Ayurveda Photos

Carti si Brosuri

Preturi / Preise / Prices

Articole Medicina Holistică

Articole medicale

Blog

Plasticul

Alimentatie

Plante indiene

Activitati

poze din India

Emotional Freedom Technique

Favorite Links


CARTI SI BROSURI

Cartea "Ghid de alimentatie sanatoasa" de Dr. Ovidiu Chis
          Aceasta carte a fost scrisa din iubire si din respect pentru oameni si sanatatea lor. Ea contine tot ce are nevoie un om pentru a-si schimba in mod benefic alimentatia si odata cu ea, intreaga viata.        
          Alaturi de programe speciale de detoxifiere foarte eficiente in tratarea unor boli grave, cartea raspunde la doua intrebari fundamentale: de ce anumite alimente sunt nesanatoase si cu ce se pot inlocui?
          Gasiti aici numeroase solutii la problemele dumneavoastra. Multe din aceste retete sunt cu totul inedite. Ele sunt eficiente atat prin ingredientele de tip "alimente-medicament”, cat si prin modul de preparare si combinare, care pastreaza nealterate calitatile ingredientelor. Chiar daca nu ati mai gustat sau nu v-ati mai gandit la asa ceva pana acum, treceti peste barierele obisnuintei si nu ezitati sa le puneti in aplicare, pentru ca transformari surprinzatoare, adesea miraculoase, se vor produce cu dumneavoastra.
 
          Brosura "Remedii impotriva racelii in Ayurveda si medicina holistica" este o culegere a celor mai bune metode prin care ne putem trata singuri pentru a neutraliza efectele afectiunilor sezonului rece. Contine si cateva informatii despre cauzele racelilor in special la copii, sfaturi si indicatii privind medicamentele naturale cele mai eficiente. Sunt prezentate efectele negative ale vaccinurilor, plombelor dentare cu amalgam de mercur si ale excesului de antibiotice.   
 
 


 Filme Documentare si materiale de educatie audio-video       detalii